Weergave:
 

Sierkussens van kwaliteitstoffen

Claudi Cushions zijn exclusieve handgemaakte sierkussens van hoogstaande kwaliteit. Er worden enkel de beste kwaliteitsstoffen gebruikt voor de ontwerpen. Claudi sierkussens worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit, de stoffendiversiteit en bijzonder mooie kleurcombinaties. 

Claudi werd opgerecht door Karin Elberse, die ook eigenares is van het bedrijf De Kussenfabriek. Beide merken kan terugvinden bij Boones, zowel online als offline. Kom dus zeker eens de luxe sierkussens ontdekken in de Boones winkel. 

Zowel nationaal als internationaal werd Claudi opgemerkt, zo staan Karin en haar team jaarlijks om Europa’s meest gekende woonbeurzen in Frankfurt, Brussel en Parijs. 


Voor ieder interieur

Maak je interieur af met unieke sierkussens van hoge kwaliteit. Je kan sierkussens in diverse uitvoeringen, kleuren en afmetingen terugvinden. Bij Boones vind je ongetwijfeld de sierkussens die bij jou passen. 

Laat de herfst binnenwaaien en kies voor een opvallend sierkussen zoals de Tosca Ash Rose. Combineer deze met de klassiekere Perla Brown sierkussen. Met Claudi sierkussens in jouw interieur, kan je de bal niet misslaan.