Velours, een trend waar je niet langer omheen kan.

  Karen Boonen     04-05-2019     Reacties (0)

Na een wat bescheiden start vorig seizoen, is velours dit seizoen aan een bijzonder sterke opmars bezig.  Het signaleert de komst van de ultra-elegante Art Deco beweging.  Zijn chique, zachte en verfijnde karakter geeft op slag een warme uitstraling aan jouw interieur.  De mogelijkheden die je kunt creëren met velours zijn eindeloos, van een grote zetel tot een simpel kussen. En waarom geen gordijn of een bedsprei in velours?  Gordijnen in velours zijn bijzonder populair dankzij hun elegante uitstraling en hun charmante manier van vallen.  Bovendien zijn gordijnen in velours meer isolerend en meer geluidsabsorberend.  

Lees meer

Marimekko behang

  Karen Boonen     17-08-2018     Reacties (0)

Marimekko behang Hooked On Walls heeft een nieuwe collectie in samenwerking met het Finse mode- en interieur merk Marimekko en het italiaanse designduo Janelli&Volpi.  Marimekko staat gekend voor hun vrolijke, moderne retro prints vol felle kleuren. Ze staan voor vrijheid, moedig zijn, optimisme en joie de vivre.  De excentrieke behangen van de Marimekko collectie maken van een saaie ruimte, een levendige en uitdagend interieur. De combinatie van gedurfde printjes en kleuren, brengen vreugde en blijheid in het dagelijks leven.  Je kan de collectie vrijblijvend komen ontdekken in onze winkel in Ieper. 

Lees meer

Tusk, de krasvrije wandoplossing

  Jochen Boonen     24-03-2018     Reacties (0)

Tusk, de krasvrije wandoplossing Binnenmuren krijgen heel wat te verduren. Boekentassen, nagels, schoenen, meubels, karren, .. Iedereen stoot zich wel eens aan de muren, met als resultaat vlekken of krassen in de muur. Daar is er een oplossing voor. Je kan je muren beschermen met Tusk, een krasvaste en makkelijk te reinigen wandafwerking.  Tusk is een nieuwe decoratietechniek voor professionals. Het bestaat uit geslepen glaskorrels van max. 1mm dik, verspreid in de verfmassa. Perfect voor drukbezochte ruimtes, zoals scholen, restaurants, hotels, ziekenhuizen, winkels, overheids- en appartementsgebouwen.  Ondanks Tusk uit geslepen glaskorrels bestaat, moet je niet bang zijn om je te schaven. Doordat de korrels geslepen zijn, is de scherpte eraf. Tusk heeft een vrij zachte structuur. 

Lees meer