Sierkussens

Op zoek naar sierkussens die je zetel opfleuren? Of sierkussens voor buiten op het terras? 

Mooie decoratieve kussens mogen niet ontbreken in uw interieur. Creëer gezelligheid en warmte met zachte kussens met leukste kleuren en dessins. Met een paar nieuwe sierkussens in je zetel, krijgt de ruimte een hele nieuwe look! 

Maak verschillende combinaties met sierkussens

Combineer sierkussens met printjes met effen sierkussens. Dit zorgt voor een speels geheel waar er toch samenhang is. Je kan ook grote met kleine kussens combineren. Bij Boones vind je kussens in allerlei vormen en afmetingen. 

Onze merken sierkussens

Boones heeft een ruim assortiment sierkussens in verschillende kleuren en maten van de merken Claudi, De Kussenfabriek en Elitis

Sierkussens kopen

Heb je jouw favoriete sierkussen al gezien? Je kan deze makkelijk online bestellen, deze wordt dan snel bij jou thuis geleverd. Of je kan langskomen in onze interieurwinkel in Ieper en je sierkussen direct meenemen naar huis. 

images by Elitis

Tapijten

Tapijten blijven altijd trendy. Als je nu kiest voor een modern tapijt, een shaggy tapijt of een tapijt met een vintage uitstraling. Een tapijt is de kameleon van de interieurdecoratie. 

Wist je dat tapijten niet meer exclusief in de woonkamer behoren? Je keuken, hal, kantoor, slaapkamer of eetkamer zien er meteen stijlvol uit met een tapijt op de vloer. Al gedacht aan een vloerkleed voor buiten? Niets oogt leuker dan een tapijt op je terras. 

Denk na over de verschillende patronen en kleuren, er zijn tal van mogelijkheden die bij jouw interieur passen. 

Tapijten op maat

Dankzij à la carte3 krijg je de totale vrijheid om jou eigen tapijt te ontwerpen. Eerst kies je een tapijt uit de vijf à la carte3 tapijtcollecties (Metropolitan Glamour, Elegant Luxury, Pure Basics, Exotic Flavours & Timeless Classics) die bij jou en jouw interieur past. Daarna bepaal je nauwkeurig het gewenste formaat van het tapijt. Als laatste kies je de gewenste afwerking van het tapijt. 

Onze merken tapijten

Bij Boones vind je de merken Louis De Poortere, Romo, Villa Nova en à la carte3

Tapijten kopen?

Een leuk printje gezien die je wat lijkt, maar wil je de stof toch eerst voelen? Kom langs in onze winkel in Ieper, we helpen je graag verder in de zoektocht naar het perfecte tapijt.

<  terug