Revolutionaire schildertechniek

Deze revolutionaire verftechniek van BOSS Paints gebruikt minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Met deze stuctechniek creëer je een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak die jarenlang zijn uitstraling behoudt. 

BOSS Paints heeft met ICE een avant-garde collectie samengesteld, de ICE Originals en ICE Specials, waarin zowel trendy kleuren als speciale technieken aan bod komen.

ICE Originals

Geef uw muren een nieuwe dimensie.

De collectie ICE Originals telt 28 trendy kleuren. Het eigentijdse kleurenpalet varieert van felle tot meer gedempte tinten en enkele neutrale grijzen en witten. U kunt ICE Originals combineren maar ook één sterk accent kiezen voor jouw volledig interieur. 

ICE Specials

BOSS paints heeft de toepassingen van ICE nog verder uitgebreid met vier 4 speciale ICE technieken.

Blue Ice

Overdag een witte muur, in het donker een lichtgevende muur met een blauwe gloed. Dat is het effect van Blue ICE, een technologisch hoogstandje dat echt wel revolutionair mag genoemd worden. 

Door het toevoegen van fosforescerende pigmenten, licht een muur geschilderd in Blue ICE, bij duisternis, volledig op. De voorwaarde is wel dat de wand overdag genoeg licht opneemt. 

Glamour ICE

Deze trendy ICE Special schittert nog mooier dan de ICE Originals. De ICE-massa bevat verscheidene laagjes minuscule glasvlokjes die fonkelen als sterretjes. 

Met kleuren zoals Monroe, Sinatra, Bardot en Hepburn creëer je meteen een glitter & glamour sfeer!

Screen ICE

Een muur bewerkt met Screen ICE is de perfecte projectiewand! Dankzij microscopisch kleine glaspareltjes is Screen ICE perfect om op te projecteren zonder verlies van beeldkwaliteit. 

Handig voor presentaties in vergaderzalen - en een droom voor uw home cinema: overdag een schitterend witte wand, ’s avonds uw eigen kamerbrede filmscherm!

ICE Metallics

Vijf metaalkleuren – zilver, hematiet, antraciet, koper en goud – krijgen een extra dimensie als ze vermengd worden met ICE. De glaspareltjes doen de metallieke kleuren schitteren als nooit tevoren!. Voor een luxe gevoel zonder overdaad.