Een rolgordijn is een eenvoudige, maar praktische vorm van zonwering. 

Onze uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruime en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.

Combi

Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.

Comfort XL

Groter, hoger, breder. Dat is de trend in de hedendaagse architectuur. Traditionele systemen en stoffen zijn vaak niet geschikt voor de nieuwe raammaten. Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing.

Dakraam rolgordijn

Sunway biedt een dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde stoffen in de collectie.

Smart rolgordijn

Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiep ramen of openslaande tuindeuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.
Het Smart rolgordijn zit in een zeer compacte cassette en wordt op eenvoudige wijze direct op het raam gemonteerd met Clicktape of met clips op het kozijn. De Smart kan van boven naar beneden of van beneden naar boven geopend worden, waardoor een goede lichtregulering mogelijk is.

<  terug