Iedereen die kwaliteitsvolle en verfijnde schilderwerken verwacht, kan op ons beroep doen.

Bij Boones kunt u terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken.

Voor het verven gebruiken we het kwalitatief hoogstaand merk BOSS Paints. Dit merk garandeert niet enkel duurzaamheid (gegarandeerd lange levensduur én goede dekkracht), maar biedt ook een erg grote keuze aan tijdloze tinten én trendkleuren. 

Boones staat garant voor topkwaliteit en verzorgde afwerking. U kunt rekenen op ons vakmanschap en uitstekende service.

Tijdloze tinten en trendkleuren

Kiest u voor een tijdloos interieur met zachte tinten of durft u felle accenten aan in uw interieur? Dankzij ons breed gamma aan inspiratieboeken, kleurwaaiers en natuurlijk ons persoonlijk advies, komen we tot een kleuradvies voor uw interieur waar u zich echt "thuis" zal voelen.

Bij het inrichten van een kamer moet je zeker kleur durven bekennen, de kleuren vinden die perfect bij jou en je interieur passen. Die kleuren goed combineren en het juiste evenwicht vinden is van groot belang.

Decoratieve technieken

De tijd dat een schilder enkel schilderde ligt al lang achter ons. Iedereen streeft naar een uniek interieur. Dankzij ondermeer de vele soorten schilderstechnieken is dit ook mogelijk.

Wij maken ons sterk in onze specialisatie van professionele schildertechnieken. Onze schilders volgden allemaal een uitgebreide opleiding in de verschillende decotechnieken, maar natuurlijk wordt dit aangevuld met dagelijkse ervaring. Hierdoor kunnen we een mooie plaatsing garanderen van de door u gekozen techniek.

In de volgende schildertechnieken zijn wij gespecialiseerd. Voor meer uitleg, stalen en referenties bent u steeds welkom in onze winkel.

Schildertechniek ICE 
Schildertechniek Beau <  terug