Overgordijnen

Overgordijnen brengen uw interieur onmiddellijk de nodige klasse en sfeer.  Naast dit hoog decoratief aspect zijn overgordijnen ook erg functioneel. Ze zorgen voor de nodige privacy en beschermen ongewenste blikken.  Daarnaast werken overgordijnen dubbel isolerend, ze houden zonlicht buiten en temperen het geluid.

Er zijn tal van mogelijkheden om gordijnen af te werken:

  • enkele plooi
  • dubbele plooi
  • vlinderplooi
  • zeilringen 
  • gegolfde plooi

Afhankelijk van de gekozen stof en afwerking bekomt u een heel andere sfeer in uw interieur van stijlvol klassiek, landelijk tot strak modern.

In onze toonzaal beschikken wij over een breed gamma van kwalitatieve stoffen gaande van decoratieve wasbare stoffen tot 100% natuurlijke stoffen uit zijde, linnen, …

Wij hebben voor u een brede selectie gemaakt waarbij we rekening houden met ieders budget en uiteenlopende stijlen. We kiezen hiervoor voor collecties van kwaliteitsmerken als Romo, Aristide, Mark Alexander, Designers Guild, CasaMance, Dedar, …

Glasgordijnen en in-betweens

Glasgordijnen zijn helemaal terug! Van eigenlijk nooit helemaal weggeweest...Velen kennen glasgordijnen nog als die transparante gordijnen aan oma's raam. Tegenwoordig krijgen ze een eigentijdse herwaardering. Glasgordijnen komen perfect tot hun recht bij grote glaspartijen.  Voor een hedendaagse uitstraling komen glasgordijnen tot op of zelfs liggend op de grond.  

Vitrages of glasgordijnen zijn dunne gordijnen gemaakt van transparante stof. Ze zorgen voor meer privacy maar hebben het grote voordeel dat ze lichtdoorlatend zijn waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnen kijken, maar u behoudt wel het zicht naar buiten toe.

In combinatie met overgordijnen geeft een vitragegordijn een prachtige rustige uitstraling aan uw interieur.  Hierin kunt u kiezen van spierwit tot champagnekleur wat zorgt voor een moderne tot klassieke uitstraling.

Een in-between is een meer speelse of decoratieve variant van een glasgordijn.  Dit gordijn maakt de kruising tussen een overgordijn en een glasgordijn. Ze hebben verschillende motieven en patroenen zodat ze zowel in een modern als klassiek interieur een perfecte match zijn!

Rolgordijnen & Binnenzonneweringbinnenzonneweringen.jpg
   

Rolgordijnen

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruime en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.

EclipsHet Eclips duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.

CombiRaamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.

Comfort XLGroter, hoger, breder. Dat is de trend in de hedendaagse architectuur. Traditionele systemen en stoffen zijn vaak niet geschikt voor de nieuwe raammaten. Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing.

Dakraam rolgordijn


Sunway biedt een dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde stoffen in de collectie.

Smart rolgordijnDit model is ideaal voor toepassing op draai-kiep ramen of openslaande tuindeuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.
Het Smart rolgordijn zit in een zeer compacte cassette en wordt op eenvoudige wijze direct op het raam gemonteerd met Clicktape of met clips op het kozijn.
De Smart kan van boven naar beneden of van beneden naar boven geopend worden, waardoor een goede lichtregulering mogelijk is.

Horizontale JaloezieënHet gebruik van horizontale jaloeziën zorgt voor de perfecte regeling van lichtinval en privacy en draagt bij aan temperatuurbeheersing binnen. De nieuwe uitgebreide horizontale jaloezieën collectie biedt een uitgebreide waaier aan frisse en eigentijdse kleuren. Ook is het modellengamme hierin erg breed. U kan kiezen voor horizontale jaloezieën in verschillende uitvoeringen: in hout, kunstleder tot aluminium.  Dit zorgt telkens voor een heel andere sfeer in huis. Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. 

Plissé & Duette ShadesPlissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen uit verschillende stofkwaliteiten. Het kleurenpallet is groot en omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen.Duette® shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor houdt het product goed warmte vast. De collectie bevat stoffen in frisse kleuren in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende en gemetalliseerde stoffen.

ParametreParametre™ combineert functionaliteit met design. Het is een 3D lichtgewicht polyester materiaal, met uitgestanste patronen, waardoor een unieke celstructuur in het materiaal ontstaat. Parametre™ geeft het interieur een bijzondere uitstraling. Het is zeer decoratief en laat u spelen met licht en schaduw, met ruimte en sfeer…

Verticale lamelgordijnenEr is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en lichtfiltering.  Ze zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen.  Voor de afwerking hebt u de keuze uit verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen komen optimaal tot hun recht bij grote glaspartijen.  Door hun naadloze afwerking passen ze perfect in een strak interieur.

Ze worden gebruikt ter vervanging van glasgordijnen maar ook om een ruimte in uw interieur af te scheiden.

Raamaccessoires