Weergave:

“Durf dapper en innovatief te zijn. Wees een ontdekkingsreiziger in de wereld van wandbekleding.” 

 

Uniek en veelzijdig behang

Élitis is bekend voor hun behang met voelbare texturen. De behangcollecties van Élitis zitten vol bijzondere prints met een luxueuze uitstraling die je doen wegdromen naar onontdekte werelden en culturen. Hun fijne patronen en structuren geven warmte aan je muren, de prachtige kleurencombinaties veranderen ruimtes tot echte kunstwerken. 

De Élitis behangcollecties zijn zeer veelzijdig, van landelijk tot strak modern, met Élitis behang geef je jouw woning nét wat extra’s. De collecties van Élitis bestaan uit verschillende series die ieder weer en eigen sfeer en verhaal hebben. Zo bevat de bekende Élitis Nomades collectie behang met ragfijne textielstructuren en natureltinten. 

Met Élitis brengt je jouw interieur naar een hoger niveau. 
 

Het merk Élitis

Het merk Élitis is opgericht in 1988 in Toulouse door Patrice Marraud des GroNttes. Élitis werd vernoemd naar de Griekse dichter Odysseas Elytis. Met zijn merk Élitis wou hij in 1988 een nieuwe markt creëeren van luxebehang en dat is zeker gelukt. Élitis is een pionier op gebied van innovatie voor muurdecoratie.

Bij Boones kan je verschillende collecties van Élitis bestellen. Zo hebben wij ook een aantal Élitis behangboeken die je kan inkijken in onze winkel in Ieper. 

In onze winkel kan je o.a. terecht voor de Élitis behang collecties: Raffia & Madagaskar, Indomptée, Panama, Talamone, Parade, Samarcande, Natives, Anguille Big Croco Galuchat, Eldorado

Op zoek naar een andere collectie? Je kan steeds boeken kosteloos aanvragen.