Maroc Originals Maroc Marble Dust Maroc Strict by Stone Maroc Vintage Decay Maroc Vintage Stain Maroc Vintage Glamour Maroc Vintage Jewel

Maroc is een decoratieve stuctechniek samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder. Deze techniek heeft een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren, geïnspireerd door de eeuwenoude Marrokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties.

Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back-to-nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop…

Behalve het decoratieve aspect is de ruime toepasbaarheid van Maroc een grote troef. Zo laat deze stuc zich ook op oneffen ondergronden, zoals glasvezel, perfect aanbrengen. Maroc is in heel wat ruimtes toepasbaar, zowel in privé-woningen als in exclusieve winkels of restaurants. 

Het kleurenpalet van Maroc is samengesteld op basis van natuurlijke pigmenten waardoor een scala aan authentieke naturelle kleuren ontstaat. Maroc is te verkrijgen in 30 kleuren, waaronder 15 meer klassieke tinten en 15 op en top trendy kleuren. 

Maroc kan je op verschillende manieren toepassen: 

 • Maroc Marble Dust
  De authentieke sfeer van kalksteen, gecombineerd met een verrassende, subtiele glinstering
 • Maroc Strict By Stone
  Deze techniek haalt de minimalistische klasse van beton in huis. Strak in zijn essentie, met een industriële ondertoon maar toch verbazend warm.
 • Maroc Vintage Decay
  Een muur met de natuurlijke uitstraling van kalkgesteente. Een gegroefde, gelaagde structuur met onregelmatige nerven en dieptes
 • Maroc Vintage Stain
  Voor wie houdt van het schaduwspel tussen licht en donker. Voor wie houdt van doorleefde patines, vervaagd doorheen de jaren. 
 • Maroc Vintage Glamour
  Glans en glitter gecombineerd met kalk, steen en aardse tinten.
 • Maroc Vintage Jewel
  Kristallen 
  van het exclusieve merk Swarovski® zorgen voor unieke kleurschakeringen en oogverblindende schittering.